- Partnereink számára kulturált megjelenést biztosítunk, speciálisan erre a célra kialakított állványokon. A kártyák teljes felületükkel látszanak, és az ezeken elhelyezett reklámüzenetek minden esetben célba érnek. Összehasonlítva pl. a prospektusokkal, azok sokszor egymást takarva, vagy a szállodai pulton szétdobálva, esetleg a pult alatt hevernek, így a bemutatkozó anyagon levő információ elveszik.


- A turisták közvetlenül ott és akkor találkoznak a MINICARDS kártyákkal, ahol időtöltésükhöz megfelelő, szolgáltatásokat program és szórakozási lehetőségeket keresik: a szállodákban, és információs irodákban.

 

- A tartókat rendszeresen ellenőrizzük, pótoljuk az elfogyott kártyákat.

 

- A kártyákkal nyújtható kedvezmény miatt a turisták szívesebben élnek a hirdetett szolgáltatás lehetőségével, ugyanakkor Önök is mérni tudják a hirdetés hatékonyságát.

 

- A kártya hátoldalán lévő kis térkép segíti a tájékozódást.


 - A kártyákat egy speciális navigációs vonalkóddal is ellátjuk. A kód, egy ingyenesen letölthető applikációval (NaviCard app), beolvasva, az okos telefon navigációjával, direkt navigációt biztosít a megadott címre.

 

- Az igényesen kivitelezett kártyákat gyakran és szívesen viszik magukkal haza is a vendégek, akár emléktárgyként vagy ajándékként.

 

- A MINICARDS információs rendszerben megjelenő partnereink ingyenesen megjelennek a magyar és nemzetközi honlapjainkon (www.minicards.hu, www.minicards.com), valamint egy ingyenesen letölthető iPhone és Android mobil alkalmazásban.

 

- Teljes körű szolgáltatásunk magában foglalja a kártya tervezését (hátoldalán térképpel), a kártyák nyomtatását, valamint a folyamatos megjelenést, biztosító terjesztést.

 

- Kis méret-kevesebb papírfelhasználás- a MINICARDS kártyákkal a környezetet is kíméli!


A MINICARDS információs rendszerben történő megjelenéssel kapcsolatban teljes körű szolgáltatást biztosítunk. A kártyák (MINICARDS standard szerinti) tervezését, nyomtatását és a folyamatos jelenlétet biztosító terjesztését is elvégezzük, fix havidíjas konstrukcióban, illetve lehetőséget biztosítunk az Önök által igényelt mennyiségű kártya megrendelésére, a megrendelt időszakra szóló javasolt kártyamennyiségekkel.

 

A havidíj, illetve a megjelenéshez javasolt darabszám mértéke a megrendelés időtartamától, és a kártyán megjelenő szolgáltatástól függ.

 

Keressen minket megjelenési ajánlatért!