A MINICARDS DeskMap egy asztali Budapest térkép, mely az A3-nál valamivel nagyobb méretben (480*320 mm), fekvő formátumban készül. A térképek hajtogatás nélkül, blokkokban kerülnek forgalomba, és a szállodákban jól láthatóan a pultokra, vagy asztalokra kerülnek, ahonnan letépve tudják elvinni az érdeklődők. A recepciós pultokon elhelyezett térkép, formátumánál és méreténél fogva kiválóan alkalmas a vendégek útbaigazítására, és így előszeretettel használják a szállodások, azt a vendégek kezébe adva.

350.000-es példányszámmal biztosítjuk az egész éves megjelenést. A térképeket elsősorban azokon a helyeken terjesztjük, ahol a Minicards kártyákat is, szállodákban, hostelekben, apartman szállásokon, valamint a Mahart hajóállomásain. A szállodákat és egyéb terjesztési helyeket, a Minicards tartók feltöltése miatt, rendszeresen látogató kollégáink, folyamatosan biztosítják az elfogyott térképek pótlását.

A Letöltések menüpontban találhat néhány véleményt, térképünkről.

A térképen, a szálláshelyen lévő Minicards állványra, az azon lévő kedvezményeket kínáló kártyákra is felhívjuk a vendégek figyelmét, így a térképre elhelyezett, a terjesztett kártya előoldalával történő megjelenés erősíteni tudja Minicards kártyás hirdetésének hatékonyságát is.

A MINICARDS DeskMap évente egyszer kerül kiadásra, a rajtalévő megjelenési helyek korlátozottak, ezért érdemes minél előbb lefoglalni.

 

Amennyiben szállodájában, szálláshelyén szívesen használná térképünket, keressen minket!