A MINICARDS előnyei a szálláshelyek számára:

 

- ingyenes szolgáltatás

- kulturált információnyújtás

- a recepció, porta munkájának megkönnyítése

- kedvezmények a vendégeknek

- elfogyott kártyák rendszeres pótlása

- megjelenés a MINICARDS magyar és nemzetközi honlapjain

- ingyenes asztali térkép: Minicards DeskMap


A MINICARDS 2001-ben indult Amszterdamban, és ma már egy világszerte sikeresen működő koncepció: öt kontinensen  közel 40 ország több mint 100 városában, régiójában találkozhatnak a turisták a mindenhol egyforma megjelenésű kártyákkal.

 

A MINICARDS kártyákkal a szálloda széleskörű infor­mációkhoz, és a kártyák által kínált kedvezményekhez juttathatja vendégeit, és ez a szállodának nem jelent semmilyen költséget.

Célunk, hogy Budapest nevezetességeit, múzeumait, kulturális programjait, szórakozási és vásárlási lehetőségeit a külföldiek körében népszerűsítsük, a szállodák vezetésének, ill. portának/recepciónak, üzleti érdekeinek, érdekeltségeinek tiszteletben tartása mellett, azokat nem sértve. A MINICARDS állványokon megjelenő hirdetőkkel kötött megállapodásoknál, illetve a kártyák terjesztése során, messzemenőkig figye­lembe vesszük a szállodák kéréseit.

Az egységes megjelenésű kártyák, lyukkal ellátva készülnek, így teljes felületükkel láthatóan kínálják a vendégeknek a változatos kulturális, közérdekű, vendéglátóhelyekkel vagy vásárlási lehetőségekkel kapcsolatos információkat. A kártyák méretüknél fogva könnyen zsebbe illetve tárcába tehetők.

A kártyák fogyása igazolja, hogy a turisták örömmel veszik, ha az információk ilyen egyszerűen és jól használható formában érhetők el.

Egy kártya a hirdetőről minden fontos információt tartalmaz, többek között a termék, szolgáltatás bemutatását, címet kis térképpel és a nyitva tartást. Emellett a hirdetőknek lehetőségük van vonzó kedvezményeket ajánlani a MINICARDS kártyákon keresztül, így ezeket, a kedvezményeket a vendégek közvetve a szállodától kapják.

A tapasztalataink azt igazolják, hogy jó a fogadtatása és megítélése az eszköznek az idegenforgalomban dolgozók körében. Úgy tartják, mind a szállodákban, mind a turista információs irodákban dolgozók olyan pluszszolgáltatást, információs lehetőséget kapnak vele, ami segíti és megkönnyíti a munkájukat.

A szálláshely, többféle típusú tartónk közül tudja kiválasztani a legmegfelelőbbet.

 

Szolgáltatásunk a szállodák számára teljesen díjmentes, az információs kártyák utántöltéséről mi folyamatosan gondoskodunk.

 

Kérem, keressen minket, amennyiben szívesen helyeznék ki MINICARDS tartónkat, illetve használnák térképünket! Mindkét szolgáltatás ingyenesen biztosítjuk.