Kik vagyunk

A Minicards világszerte

A Minicards koncepció Hollandiából, Amszterdamból indult 2001-ben. Célja szállodákban kihelyezett, ingyenesen elvihető kis kártyák formájában tájékoztatást és kedvezményeket nyújtani, elsősorban turistáknak. Az évek során több országban is megjelentek az egységes formájú tartók és kártyák – a franchise partnerek révén.

Jelenleg a világ több mint 20 országában, mintegy 100 városban és régióban, kb. 8000 szállodában biztosítja a vendégek tájékoztatását, ezáltal a hirdetők számára megjelenési lehetőséget a Minicards. A turisták jól ismerik, keresik és használják a kedvezményeket is biztosító kártyákat.

Közeli fotó Minicards tartón logóról
Minicards tartó szállodában asztalon

A Minicards Magyarországon

Budapesten 2003 augusztusában indult el a Minicards információs rendszer – 50 budapesti szállodában, 20 hirdetővel.

Azóta a fővárosban és környékén már 200-nál több helyen találhatók meg a kártyák, szállodákban és egyéb frekventált helyeken. Az elmúlt 20 évben mintegy 500 hirdető választott minket.

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink több mint 60%-a legalább öt éve hirdet a kártyákon – közülük 20 már több mint tíz éve, öten már a 2003-as indulás óta.

Megjelenés további régiókban

A magyarországi franchise tulajdonosaként segítünk helyi vállalkozásoknak, hogy létrehozzák és működtessék a Minicards információs rendszert egy adott területen. 2005 óta Debrecenben és Hajdúszoboszlón, 2006 óta pedig Győrben is találkozhatnak a kis kártyákkal a turisták.

Amennyiben szeretné, hogy az Ön városában, régiójában is a Minicards segítse a turisták tájékoztatását, olvassa el tájékoztatónkat a franchise lehetőségről.
Scroll to Top