Budapest Deskmap – várostérkép, letéphető tömbben

Budapest Deskmap

 

–       Évente 500.000 példány

–       Rendszeres terjesztés, folyamatos megjelenés

–       Szállodákban, információs irodákban, egyéb helyeken

–       Közkedvelt és népszerű, 9. éve a piacon

–       Praktikus formátum: letéphető, tömbökben

Ajánlatkérés

 

Évente megjelenő kiadványunk a szállodákban, hostelekben, és egyéb helyeken terjesztett Budapest Deskmap.

A Budapest Deskmap egy asztali, város térkép, mely az A3-nál valamivel nagyobb méretben (480*320 mm) készül. A térképek hajtogatás nélkül, letéphető, tömbökben kerülnek forgalomba., legtöbbször a recepción, a szálláshely halljában találják meg a vendégek. Az egyik oldalon egy nagyobb, áttekintő térkép, a másik oldalon pedig a Belvárost és a budai Várnegyedet ábrázoló térkép található.

Jól áttekinthető, praktikus, ezért a szállodások szívesen használják a szállodák pultjára kihelyezett térképünket a vendégek útbaigazítására. Gyakorlati felhasználásából eredendően, a térképen elhelyezett hirdetés, a turistákat végigkíséri a budapesti tartózkodásukon.

A Budapest Deskmap-et, évente, mindig áprilisban adjuk ki, 2020-ban már kilencedik alkalommal. Egy év alatt fél millió példányt terjesztünk, 500.000 darab térképpel biztosítjuk az egész éves megjelenést.

Térképeink a szállodák és egyéb szálláshelyek mellett megtalálhatóak, a Liszt Ferenc repülőtéren (a MiniBUD pultjainál, a Mahart hajóállomásain, információs irodákban, múzeumokban is.

A szállodákat és egyéb terjesztési helyeket, rendszeresen látogató kollégáink, folyamatosan biztosítják az elfogyott térképek pótlását, így az azon megjelenő hirdetés egész évben eljut a turistákhoz.

A térkép két oldalán, a Budapest áttekintő térképét tartalmazó oldalon, és a Belvárost és Budai Várnegyedet ábrázoló másik oldalon is azonos áron kínáljuk a megjelenést, három méretben.

Hirdetési árak (nettó, 500.000 példány):

35*55 mm (álló)-129.000 Ft
75*55 mm (fekvő)-259.000 Ft
75*90 mm (álló)-390.000 Ft

A térképen a megjelenési helyek korlátozottak, ezért érdemes minél előbb lefoglalni, a végleges összeállítást februárra tervezzük.

Ajánlatkérés

 

 

Oszd meg ismerőseiddel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szólj hozzá

Scroll to Top