Cold War Park-Tankvezetés, lövészet, vadászgépek, helikopterek

Szeretnél benézni egy legendás szovjet vadászrepülőgépbe vagy rohamhelikopterbe, esetleg vezetnél egy T55-ös tankot, netán kipróbálnád milyen lőni egy valódi fegyverrel? Akkor mindenképp érdemes ellátogatnod a Cold War Parkba.

Tank vezetés

A hidegháború több mint 40 évet felölelő időszaka mellett senki nem tud szó nélkül elmenni. Közvetlen háborút sosem vívott a két szembenálló szuperhatalom, az Egyesült Államok és a Szovjetunió, ellenben annál jóval jelentősebb ideológiai, kulturális, társadalmi, gazdasági, politikai összecsapások sorozata zajlott szinte az egész világon. A szembenálló felek ugyanakkor számos háborút finanszíroztak a harmadik világban, így milliós nagyságrendű áldozat lelke írható a számlájukra. A mai napig közvetlenül vagy közvetve, de a bőrünkön érezzük a háború örökségét és az azt körüllengő misztikumot. Aki átélte első kézből tud beszámolni a történtekről, a szerencsések azonban, akik már a Szovjetunió ’91-es széthullása után születtek, csak a történelemkönyvekre támaszkodhatnak.

A száraz tények persze sosem adják vissza a háború esszenciáját. Most azonban a figyelmetekbe ajánljuk a Cold War Parkot, ahol az országban egyedülálló haditechnikai arzenált nézhettek meg és próbálhattok ki, a Minicards felmutatásával most 10% kedvezménnyel.

A teljesség igénye nélkül az alábbi programok közül választhatsz:

·         Hadigépezet kiállítás tárlatvezetéssel

·         Különböző típusú szovjet tankok és járművek vezetése

·         „Ak-47 & Friends” lövés különféle fegyverekkel

·         Paintball

Érdemes legalább 4 fővel vagy annál többel érkezni a parkba, hiszen a programok többsége csak így élvezhető.

 

Oszd meg ismerőseiddel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szólj hozzá

Scroll to Top