Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban

A Budapest Retro élményközpont felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának. Járőrözhetünk igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézhetjük mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatjuk magunkat a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a több ezer különleges tárgyat bemutató létesítmény számtalan élménye közül, ahol egészen 1960-tól 1999-ig visszamehetünk az időben.

Budapest Retro

Akik ebben az időszakban nőttek fel, azok gyermekkoruk mindennapjait élhetik újjá, a fiatalabb generációk pedig megismerhetik szüleik, nagyszüleik hétköznapjait, miközben önfeledten szórakozhatnak az interaktív kiállításon.

 

A történelmi időutazás biztos, hogy órákra leköt minket, így ha megéhezünk vagy megszomjazunk, akkor kipróbálhatjuk a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhatunk: retro hotdog után elrágcsálhatunk egy Turbó rágót vagy egy kakasnyalókát, ha pedig megszomjazunk, Bambival vagy egy jó hideg Kőbányival a kezünkben eleveníthetjük fel a régi szép időket.

Vigyétek magatokkal a 10% kedvezményt biztosító Minicards kártyát, amit megtaláltok a budapesti szállodákban.

Terjesztési helyek

 

Oszd meg ismerőseiddel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szólj hozzá

Scroll to Top