Referenciák

Health Guard Hungary

Megbízható és együttműködő partner. Több, mint 10 éve dolgozunk a Minicards-al, a kis kártyák hatékonyan segítenek minket, hogy a turistáknak kínált szolgáltatásainkat megismerjék.

Dr. Sántha Ákos
Professional Medical Services and Assistance Ltd.

INDOOR MiniGolf

Köszönjük a Minicards Hungary csapatának a több éves közös munkát! Az INDOOR MiniGolf a nyitás pillanatától kezdve sok-sok külföldi vendéget köszönhetett a kis-kártyáknak! Egy kis kedvezmény + Minicards = garantált elérése a Budapestre érkező turistáknak! ?

Bíró Gabriella
marketing@indoorbudapest.hu

Bíró Gabriella
Marketing manager

Cat Café Budapest

2014 óta dolgozunk együtt a Minicards Hungary-vel és nagyon jók a tapasztalataink. A 10% kedvezményre jogosító kártyákat elsősorban külföldi turisták használják, akiket sokszor visszatérő vendégként üdvözölhetünk.

Összességében egy hasznos, jól működő reklámfelület, csak ajánlani tudjuk! 🙂

Szépvölgyi Zoltán és Tóth Ádám
tulajdonosok

Budapesti Közlekedési Zrt.

Zugligeti Libegő minicard

A minikártyák hatodik éve biztos segítői a BKV Zrt. turisztikai területének, hisz sok utast hoztak már el a Zugligeti Libegőhöz.

A kis kártyák és a térkép Budapest jelentősebb turisztikai helyeire, szállásadóihoz eljutva megismertetik a turistákat a lehetőségekkel, és hasznos tippeket adva keltik fel az érdeklődést, terelik a forgalmat. Kiváló figyelemfelkeltő és kommunikációs eszköz.

Krencz Ildikó
Turisztikai és Értékesítési Divízió

Kacsa Étterem

Már hatodik éve, hogy a Kacsa étterem megtalálható a Minicards kártyák között. Elégedettek vagyunk az együttműködéssel, amellett, hogy a szállodákban folyamatosan megjelenünk, a saját használatra kapott kis kártyákat is jól fel tudjuk használni.

Antal Tibor
manager

„Matrica” Múzeum, Százhalombatta

A minicards nagyon jó lehetőség számunkra, hogy még több helyen megismerjék intézményünket a százhalombattai „Matrica” Múzeumot és Régészeti Parkot.

Pátkai Orsolya
„Matrica” Múzeum

MonsteRoller

A kártyák számos olyan helyre eljuttattak minket, ahol a folyamatos megjelenést csak komoly utánajárással és szervezéssel tudnánk megvalósítani, vagy akár egyáltalán nem. A kivitelezés ráadásul szexi és praktikus is. Szeretjük!

Gosztonyi Bence
E-Magine Travel Services Kft.

Jack Doyle’s Irish Pub & Restaurant

jackdoyle

We're celebrating our 10th Birthday this year at Jack Doyle's & have been working with Minicards for over 9 of those years!

Minicards was our first advertising we took on to advertise & promote our business as there product has such a large & extensive reach; hotels, guesthouses, youth hostels, other bars, restaurants, tourist offices etc etc. And the professionalism & service from them has always been first class from Peter & his team, hence why we have renewed our advertising with Minicards every year since.

Charles Griffin

MINIVERSUM Élményközpont​

Megbízható partner, hosszú évekre nyúlik vissza az együttműködésünk. Csak ajánlani tudom. Közel 2000 db Minicards kártyát hoztak vissza eddig a látogatóink, ez tényleg működik!

Vidáné Légrádi Andrea

Yellow Zebra Budapest

We have been a satisfied Minicards advertising partner since their launch in Budapest. We are very happy with the results and advertising platforms they offer.

Minicards is a top professional organization and we highly recommend working with them.

Ben Frieday
Yellow Zebra Budapest

Akik már hirdetőink

Hirdessen Ön is Minicards kártyákon

Kérje egyedi ajánlatunkat havidíjas szolgáltatásunkról, amelyet az Önök igényeihez igazítunk, a megrendelt időszakra javasolt kártyamennyiségekkel.

Scroll to Top