Referenciák

INDOOR MiniGolf

Köszönjük a Minicards Hungary csapatának a több éves közös munkát! Az INDOOR MiniGolf a nyitás pillanatától kezdve sok-sok külföldi vendéget köszönhetett a kis-kártyáknak! Egy kis kedvezmény + Minicards = garantált elérése a Budapestre érkező turistáknak! 😊

Bíró Gabriella
marketing@indoorbudapest.hu

Bíró Gabriella
Marketing manager

Health Guard Hungary

Megbízható és együttműködő partner. Több, mint 10 éve dolgozunk a Minicards-al, a kis kártyák hatékonyan segítenek minket, hogy a turistáknak kínált szolgáltatásainkat megismerjék.

Dr. Sántha Ákos
Professional Medical Services and Assistance Ltd.

Cat Café Budapest

2014 óta dolgozunk együtt a Minicards Hungary-vel és nagyon jók a tapasztalataink. A 10% kedvezményre jogosító kártyákat elsősorban külföldi turisták használják, akiket sokszor visszatérő vendégként üdvözölhetünk.

Összességében egy hasznos, jól működő reklámfelület, csak ajánlani tudjuk! 🙂

Szépvölgyi Zoltán és Tóth Ádám
tulajdonosok

Budapesti Közlekedési Zrt.

Zugligeti Libegő minicard

A minikártyák hatodik éve biztos segítői a BKV Zrt. turisztikai területének, hisz sok utast hoztak már el a Zugligeti Libegőhöz.

A kis kártyák és a térkép Budapest jelentősebb turisztikai helyeire, szállásadóihoz eljutva megismertetik a turistákat a lehetőségekkel, és hasznos tippeket adva keltik fel az érdeklődést, terelik a forgalmat. Kiváló figyelemfelkeltő és kommunikációs eszköz.

Krencz Ildikó
Turisztikai és Értékesítési Divízió

Kacsa Étterem

Már hatodik éve, hogy a Kacsa étterem megtalálható a Minicards kártyák között. Elégedettek vagyunk az együttműködéssel, amellett, hogy a szállodákban folyamatosan megjelenünk, a saját használatra kapott kis kártyákat is jól fel tudjuk használni.

Antal Tibor
manager

„Matrica” Múzeum, Százhalombatta

A minicards nagyon jó lehetőség számunkra, hogy még több helyen megismerjék intézményünket a százhalombattai „Matrica” Múzeumot és Régészeti Parkot.

Pátkai Orsolya
„Matrica” Múzeum

MonsteRoller

A kártyák számos olyan helyre eljuttattak minket, ahol a folyamatos megjelenést csak komoly utánajárással és szervezéssel tudnánk megvalósítani, vagy akár egyáltalán nem. A kivitelezés ráadásul szexi és praktikus is. Szeretjük!

Gosztonyi Bence
E-Magine Travel Services Kft.

Jack Doyle’s Irish Pub & Restaurant

jackdoyle

We're celebrating our 10th Birthday this year at Jack Doyle's & have been working with Minicards for over 9 of those years!

Minicards was our first advertising we took on to advertise & promote our business as there product has such a large & extensive reach; hotels, guesthouses, youth hostels, other bars, restaurants, tourist offices etc etc. And the professionalism & service from them has always been first class from Peter & his team, hence why we have renewed our advertising with Minicards every year since.

Charles Griffin

MINIVERSUM Élményközpont​

Megbízható partner, hosszú évekre nyúlik vissza az együttműködésünk. Csak ajánlani tudom. Közel 2000 db Minicards kártyát hoztak vissza eddig a látogatóink, ez tényleg működik!

Vidáné Légrádi Andrea

Yellow Zebra Budapest

We have been a satisfied Minicards advertising partner since their launch in Budapest. We are very happy with the results and advertising platforms they offer.

Minicards is a top professional organization and we highly recommend working with them.

Ben Frieday
Yellow Zebra Budapest

Referencia kártyák

Letöltheti példáinkat téma szerint:

Akik már hirdetőink

Hirdessen Ön is Minicards kártyákon

Kérje egyedi ajánlatunkat havidíjas szolgáltatásunkról, amelyet az Önök igényeihez igazítunk, a megrendelt időszakra javasolt kártyamennyiségekkel.

Scroll to Top