Üzleti lehetőség a debreceni régióban

A debreceni MINICARDS régióban keresünk partnereket, hirdetés szervezésre vagy a régió teljes működtetésére.

Budapesten 2003 óta, Debrecenben és Hajdúszoboszlón pedig 2005 óta működik információs rendszerünk, mely tagja, annak a nemzetközi MINICARDS hálózatnak, mely világszerte 100-nál több régióban, városban nyújt információkat, ugyanebben a formában, a turisták és a helyi érdeklődők számára.

A Magyarországra érvényes franchise jog tulajdonosaként, vállalkozókat keresünk a debreceni/hajdúszoboszlói MINICARDS régió működtetésére/vagy hirdetők szervezésére.

Olyan partnereket keresünk, akik az idegenforgalomban, értékesítésben, reklámban jártassak és meg van a kellő helyismeretük, kapcsolatrendszerük.

Az együttműködést kétféle formában ajánljuk:

  1. Hirdetés szervezés

Hirdetők keresése, velük való megállapodás, jutalékos rendszerben.

Kiépített terjesztési hálózatunkon találhatóak kártya tartóink (debreceni és hajdúszoboszlói szállodákban, kollégiumokban stb.), és azon megjelenő hirdetők szervezése lenne a feladat. A feladathoz szükséges információkat, sales anyagokat mi biztosítjuk.

 

  1. Teljes üzemeltetés

Ez esetben, mi hathatós segítségünkkel, saját vállalkozásban, saját kockázatra kellene működtetni a MINICARDS rendszert, egy nekünk fizetendő havidíj mellett. (Subfranchise díj)

A megjelenő hirdetők szervezése mellett a kártyatartók karbantartása (rendszeres feltöltése, elfogyott kártyák utántöltése), új kihelyezési pontok szervezése jelenti a feladatot. Kártyák grafikai tervezése és gyártása-ezt igény szerint tudjuk át tudjuk vállalni.

Amit kínálunk:

  • nemzetközi háttér
  • kialakított arculat, bevezetett márka
  • kész üzleti modell
  • többéves üzemeltetési tapasztalat, mutatószámok
  • referenciák, ajánlások
  • promóciós és arculati anyagok
  • mintakártyák más régiókból
  • igény esetén, a kártyák tervezése, gyártása

 

Vállalkozása anyagi befektetést nem igényel, Ön csak a befektetett munkáját kockáztatja.

Keressen minket egyéb információkért!

Oszd meg ismerőseiddel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szólj hozzá

Scroll to Top